Pogledajte kako Beograđani đuskaju uz Farelov hit Happy

Izvor: NaDlanu.com, 18.Feb.2014, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako Beograđani đuskaju uz Farelov hit "Happy"

Karlo Zagorac snimio je beogradsku verziju spota za pesmu Farela Vilijamsa "Happy" s podnaslovom "We are from Belgrade".

Spot već ima nekoliko verzija iz gradova širom sveta, a Zagorac (široj publici poznat iz "Velikog Brata") je u svojoj "intzerpretaciji" okupio mnoštvo nasmejanih ljudi koji šetaju i đuskaju ulicama Beograda.Dobre vibracije iz srpske prestonice šalju neke poznate gradske face, neki manje poznati, ali interesantni likovi, simpatične devojčice, poznate >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pevačice, stariji (ali poprilično razgibani) Beograđani i svi drugi koji se mogu inače sresti po gradu, a spot je sniman na Kalemegdanu, u Studentskom parku, Keju...I sudeći po dosadašnjim komenatarima na Jutjubu, izazvao je odlične reakcije. Izvor: 24sata
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Ovo morate pogledati: Srpska verzija Farelovog hita "Happy"

Izvor: Prva.rs, 18.Feb.2014

Spot Farela Vilijamsa za pesmu "Heppy" ima i svoju beogradsku verziju koju su radili tatu majstor i slikar Karlo Zagorac kao režiser, snimatelj Marko Cvetković i montažer Vladimir Radaković. Kako vam se dopada video "Mi smo iz beograda"?

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.