POSLE TOLIKO GODINA: Otkriveno KO JE DAVAO GLAS VELIKOM BRATU – žena koju svaki dan gledate na malim ekranima!

Izvor: 011vodič.com, 21.Nov.2019, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE TOLIKO GODINA: Otkriveno KO JE DAVAO GLAS VELIKOM BRATU – žena koju svaki dan gledate na malim ekranima!

Veliki brat” je otvorio vrata rijaliti šou-programima u Srbiji, a, budući da je doživeo veliku popularnost, emitovao se u nekoliko sezona.
Ipak, malo ko zna da je samom Velikom bratu, koji je u ispovedaonici razgovarao sa učesnicima rijalitija, između ostalih glas davala i Dušica Jakovljević.
Takođe manje poznata činjenica o životu voditeljke je i to je godinama pohađala časove baleta i >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pevanja, kao i da je bila deo čuvenog hora “Kolibri”.
Kada je odustala od baleta i pevanja, Jakovljevićeva se posvetila glumi, ali je i ovu strast zapostavila zbog novinarstva.
Ona je do danas vodila brojne TV formate, među kojima su i: “Pinkove zvezde”, “Pinkove zvezdice”, “Farma”, “Zadruga”…

The post POSLE TOLIKO GODINA: Otkriveno KO JE DAVAO GLAS VELIKOM BRATU – žena koju svaki dan gledate na malim ekranima! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

VELIKI BRAT JE ZAPRAVO ATRAKTIVNA PLAVUŠA Ova voditeljka mu je DAVALA GLAS, a i danas je gledate na TV-u

Izvor: Blic, 21.Nov.2019

Pevi rijaliti program koji je stigao u Srbiju bio je "Veliki brat" , a budući da je doživeo veliku popularnost, emitovao se u nekoliko sezona te je otvorio vrata za druge vrste rijalitija istog, ili sličnog formata koje imamo do danas.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.