OTVORILA SAM OČI DOK SU MI AMPUTIRALI NOGU Bolna i traumatična ispovest Tanje iz Velikog brata ledi krv u žilama

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 20:10

"OTVORILA SAM OČI DOK SU MI AMPUTIRALI NOGU" Bolna i traumatična ispovest Tanje iz "Velikog brata" ledi krv u žilama

Život je nije mazio, još tokom tinejdžerskih dana prošla je golgotu.

Učesnica prvog rijaliti programa na našim prostorima, "Veliki brat", Tatjana Jovančević, prošla je kroz izuzetno težak životni period kada joj je u mladosti amputirana noga, a pre dve godine joj je nažalost odstranjena i jedna dojka.

Ona se dugi niz godina nije medijski eksponirala, a sada je odlučila da podeli svoju tešku životnu priču s javnošću.

- Odlazim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na anestzeiju...Rekli su mi posle da su oni mene prepznali po očima. Ja sam kad su palili testeru, otvorila oči u tom trenutku, na operacionom stolu, a to mi je jedna medicinska sestra rekla. Kaže da mi je isijavala svetlost iz očiju, dok je doktor plakao dok je sekao moju nogu - rekla je Tanja Jovančević.

Nekadašnja rijaliti učesnica se suočila sa još jednom dijagnozom koja joj je promenila život.

- Od tri tumora izvadili su mi dva koja su maligna. Doktor mi je tada predložio amputaciju. Pitala sam ga da li je to jedini način da preživim. Teško sam to podnela, jer se više ne osećam kao žena. Boli me što kada se skinem nema me ni pola, nemam ni nogu ni dojku - rekla je Tanja za Informer svojevremeno.

A post shared by HYPE TV (@hypetv.rs)

Ona je takođe priznala da se gore oseća sada, nego onda kada su joj doktori sa 23 godine saopštili da će joj amputirati nogu.

- Smestili su me u Klinički centar i rekli mi da imam rak koji je metastazirao. Doktor mi je saopštio da ću živeti još dva meseca. Pokušali su da me spasu hemioterapijama, a nakon prve sam ostala bez kose. Spala sam na 39 kilograma i osećala sam da je kraj blizu. Imala sam dve opcije - da živim bez noge ili umrem sa nogom. Otišla sam kod doktora i rekla "Hoću da živim" - rekla je ona u svojoj ispovesti.

Srbija Danas/Hype/Prenela: O. T.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.