Izvor: Blic, 01.Okt.2009, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisam mogao više da izdržim

Imao sam hiljadu razloga da napustim kuću „Velikog brata”. Smetao mi je zatvoren prostor. Da sam ostao duže, nedostajao bi mi i Karlo. Nisam mogao da besciljno blejim u stolici kao što to svi drugi rade. Nisam mogao da ostajem u kući sa seljacima, tamo su većinom seljaci ostali. Sandra me je psovala, a ja ne podnosim psovke. U kući bih maksimalno izdržao još deset dana - počinje priču za „Blic” >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Milan Boričić iz Podgorice, ukućanin „Velikog brata” koji je u utorak uveče samovoljno napustio kuću.

Milana smo zatekli u frizerskom salonu kod Karla (prvog ukućanina koji je izbačen u ponedeljak uveče) kod koga je otišao da se ošiša i pripremi za spoljni svet. I dok ga je Karlo šišao sa sve obmotanom zmijom Simom (udavom) oko vrata, Milan nam je pričao o svom boravku u kući.

- Ne kajem se što sam ušao u kuću. Nisam ušao zbog para. Želeo sam da osetim taj adrenalin, da me što više ljudi upozna i da postanem slavan. Slavu bih iskoristio da postanem glumac - priča on dok pokazuje Karlu da mu malo više skrati sa desne strane. O ukućanima, napominje, nema baš neku lepu reč. Mahom su ga svi nervirali.

- Kod Sandre me je nerviralo najviše to što me je psovala, za sebe kaže da je dama, a ne ume tanjir da skloni za sobom. Indijanin jedini cilj je da radi vežbe i da se našminka. Tanja se pravi da je poštena i iskrena, a želi da pobedi uz pomoć svog hendikepa. Manuel je zgodan i glup. Jovana, šta da vam kažem, kada nju nije blam da stavlja tampon ispred mene, a ljuti se kada joj kažeš da je seljanka. Ona je dvolična. Za Radašina jedino mogu da kažem da bih najviše voleo da opere zube. Eto, ispada sada da mi niko nije po volji, ali ukućani su dvolični i licemerni. Pokvareni - priča Milan koji ipak, ima i svoje favorite:

- Moju punu podršku imaju Viki i Nikola. Voleo bih da neko od njih pobedi. Oni su jedini normalni u toj kući. Ali, čini mi se da će i Nikola da napusti kuću - priča Podgoričanin kome se u kući nije dopala nijedna ukućanka jer, napominje, nije zaljubljive prirode. Voleo bi da se vrati u kuću, ali samo u slučaju da uđe sa Karlom. Razgovor prekida zvuk fena. Karlo završava frizuru"

Jovana i Arsa

Jovana se izgleda zaljubila u Vladimira (Arsu). Nedavno je izjavila da je odlučila da otkači Nikolu. Prekjuče je čak sa velikom čežnjom posmatrala Arsu dok se tuširao u dvorištu. Arsa (kome se sviđa Danica) primetio je kako ga Jovana gleda, pa je poručio:

- Znam da ti je krivo što nisam tebe bacio u bazen umesto Danice. Primetio sam ja kako me gledaš - rekao je on, na šta je Jovana pocrvenela.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.