Naučno-obrazovni program! Ena Popov OPLELA po Marku Miljkoviću!

Izvor: Press, 17.Okt.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Naučno-obrazovni program!' Ena Popov OPLELA po Marku Miljkoviću!

Ena Popov je pred kamerama prvog "Velikog brata" bila u emotivnoj vezi sa Markom Miljkovićem, sadašnjim emotivnim partnerom Lune Đogani, a danas ne želi ni da čuje za njega.
Foto:puls
- Nisam pratila "Zadrugu 2" jer nemam vremena zbog brojnih obaveza, a i nije mi zabavno da gledam Marka, Lunu ili bilo koga drugog u tim rijalitijima - izjavila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ona za Hit Informer.
- Ne razmišljam o bivšim partnerima i njihovim životima. Sa Markom sam bila u vezi pre 15 godina.
Ena Popov • enapopov / Instagram
- Nikada više ne bih ušla u neki rijaliti, nemam ni razlog niti potrebu za tim. Rijaliti u kom sam ja bila je bio naučno-obrazovni program u odnosu na ovo danas. To je još jedan od razloga što ne bih prihvatila ničiju ponudu, makar mi nudili silan novac za to - dodala je Ena.
Ena Popov • enapopov / Instagram
- Porodica mi je sve na svetu. Sa svojim suprugom sam osam godina u braku i presrećna sam. Obe ćerke su fantastično, prezadovoljna sam što su lepo vaspitane, ali i vrcave. Njih troje su moje bogatstvo.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Press...






Povezane vesti

NE MOGU GLEDAM DA MARKA I LUNU U RIJALITIJU: Ena Popov PONIZILA Miljkovića kao nikad do sad!

Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2019

Ena Popov je pred kamerama prvog “Velikog brata” bila u emotivnoj vezi sa Markom Miljkovićem, sadašnjim emotivnim partnerom Lune Đogani, a danas ne želi ni da čuje za njega. – Nisam pratila “Zadrugu 2” jer nemam vremena zbog brojnih obaveza, a i nije mi zabavno da gledam Marka, Lunu ili...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.