Nataša Bekvalac nema para da isplati spot?

Izvor: S media, 18.Jun.2010, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac nema para da isplati spot?

Sećaćate li se premijere nove pesme Nataše Bekvalac „U meni su dve“? Bilo je to još u februaru u finalu VIP Velikog brata, a ubrzo posle toga Nataša je najavila snimanje spota za tu pesmu, pa čak i pozvala novinare na snimanje.

Ipak posle nekoliko fotografija sa snimanja u kojima smo mogli da vidimo i Natašinu sestru Kristinu, spot nije ugledao svetlost dana. Neki tvrde da je problem u Natašinom finansijskom stanju i da nema novac da plati spot kako bi dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dozvolu za njegovo emitovanje.

Slična situacija se desila i Ani Nikolić kada je posle snimanja spota za pesmu „Ekstaza“ ceo video materijal završio u fioci jer Ana prema nekim izvorima nije platila za spot.

Nataši je naime prema izvoru bilo važnije da novac uloži u nove pesme, nego na spot za pesmu koja je ionako imala uspeh. Da li će se spot pojaviti sa novim albumom kao prijatno iznenađenje ostaje nam da vidimo. Do tada pogledajte nekoliko kadrova koje je javnost imala priliku da vidi.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/guveNFnQuow?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerguveNFnQuow", "ytplayerguveNFnQuow", "500", "325", "8", null, null, params, atts); Izvor: S media

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac ne može da plati spot?

Izvor: Svet, 18.Jun.2010

Sećate li se premijere nove pesme Nataše Bekvalac "U meni su dve"? Bilo je to još u februaru u finalu VIP Velikog brata, a ubrzo posle toga Nataša je najavila snimanje spota za tu pesmu, pa čak i pozvala novinare na snimanje. Ipak posle nekoliko fotografija sa snimanja u kojima smo mogli da vidimo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.