NEMEŠ OTKAČIO MAMU ZBOG MARIJANE

Izvor: Kurir, 08.Okt.2011, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMEŠ OTKAČIO MAMU ZBOG MARIJANE

Sve za ljubav. Nikola Nemešević je zbog Marijane Čvrljak zahladio odnose s majkom Nadom, koja nikako ne podržava sinovljevu vezu s Hrvaticom, tvrdi Horvat Čagalj, prijatelj dvoje ljubavnika i bivši učesnik „Velikog brata“.

Sve za ljubav.

Nikola Nemešević je zbog Marijane Čvrljak zahladio odnose s majkom Nadom, koja nikako ne podržava sinovljevu vezu s Hrvaticom, tvrdi Horvat Čagalj, prijatelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dvoje ljubavnika i bivši učesnik „Velikog brata“.

Marijanin još uvek zakonit muž Ivan, povređen njenim neverstvom, zabranio joj je da ćerku Korinu upozna s dečkom. Prema onome što je Horvat ispričao za portal 24 sata.hr, Nikolina želja da vidi devojčicu verovatno će biti ispunjena kada dođe do zvaničnog razvoda, a otkrio je i da je pobednica „Velikog brata“ iznajmila stan u Beogradu u blizini Nikolinog, te da će 100.000 evra od nagrade ipak uložiti u nekretninu u Hrvatskoj.

(Z. M.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.