Modelsica ulazi u kuću Velikog brata

Izvor: Kurir, 26.Feb.2013, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modelsica ulazi u kuću Velikog brata

Ona u kuću na Košutnjaku stiže sredinom marta zajedno sa ostalim poznatim ličnostima koje će se za nagradu takmičiti punih šest nedelja

Bivša članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi učestvovaće u novoj sezoni rijalitija "Veliki brat".

Ona u kuću na Košutnjaku stiže sredinom marta zajedno sa ostalim poznatim ličnostima koje će se za nagradu takmičiti punih šest nedelja.

Ivana je starija sestra narodne poslanice >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Nevene Adžemović i iza sebe ima brak sa Nikolom Pavlovićem, sinom vlasnika jednog restorana na Avalskom putu.

Iz braka koji je okončala, navodno zbog toga što ju je muž varao sa bivšom voditeljkom Adrianom Čortan, Stamenkovićeva ima ćerkicu Petru.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.