Mnogo ili malo: Učesnici “Velikog brata” dobijaju 100 evra nedeljno

Izvor: Svet, 27.Sep.2015, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogo ili malo: Učesnici “Velikog brata” dobijaju 100 evra nedeljno

Od početka “Velikog Brata” se spekuliše da li učesnici dobijaju honorare i koliko oni iznose, a suma koju dobijaju nedeljno će vas iznenaditi!
Iako su svi takmičari nepoznati, i imaju priliku da se bore za 100.000 evra, koliko iznosi glavna nagrada, oni ipak dobijaju “nadoknade”, koje, prema nezvaničnim informacijama, iznose 100 evra nedeljno.
Šta kažete, da li je to mnogo ili malo novca?
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Mnogo ili malo: Učesnici “Velikog brata” dobijaju 100 evra nedeljno?

Izvor: Scandal.rs, 27.Sep.2015

Od početka “Velikog Brata” se spekuliše da li učesnici dobijaju honorare i koliko oni iznose, a suma koju dobijaju nedeljno će vas iznenaditi!..Iako su svi takmičari nepoznati, i imaju priliku da se bore za 100.000 evra, koliko iznosi glavna nagrada, oni ipak dobijaju “nadoknade”, koje,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.