MUŠKARCI SU LUDELI ZA NJOM U VELIKOM BRATU Jelena je danas majka i izgleda još bolje

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 08:04

MUŠKARCI SU LUDELI ZA NJOM U VELIKOM BRATU Jelena je danas majka i izgleda još bolje

Prvi srpski rijaliti šou program mnogi još uvek pamte.

Neki od učesnika promenili su svoj fizički izgled, ali jedna učesnica kao da je popila "eliksir mladosti" iz popularnih filmova, te je posle 13 godina - ista kao i u rijalitiju.

U pitanju je Jelena Provči iz Novog Sada.

Jelena je učestvovala 2006. u "Velikom bratu" zajedno sa Mikijem Đuričićem, Markom Miljkovićem i Enom Popov.

Neki od gledala nisu simpatisali Jelenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer su smatrali da je lažni prijatelj Ene Popov i da je ljubomorno, te je dobijala i nadimke "rijaliti zlobnica".

Kako je pre nekoliko godina navela, putevi su im se razišli, jer nemaju isti krug ljudi, a izjavila je da joj je rijaliti više odmogao, nego pomogao. Slikala se naga za jedan magazin, što joj kasnije nimalo nije bilo prijatno.

- Nije me niko na to terao, ali sad, kad neki poslodavac vidi te fotografije odmah me drugačije posmatra. Menadžerka koja se slikala u donjem vešu! Zato dalje nisam pokušavala da uđem u još neki rijaliti, niti bih se sad usudila- rekla je ranije za "Puls" Jelena.

Jelena je danas majka.

Srbija Danas/O.T.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.