MARIJANA UŽIVO OTPEVALA NEMEŠOVU PESMICU

Izvor: Kurir, 05.Jul.2011, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIJANA UŽIVO OTPEVALA NEMEŠOVU PESMICU

ZAGREB - Pobednica Velikog brata Marijana, koja je gostovala na Narodnom radiju u Zagrebu, otpevala je uživo pesmu svog bivšeg ljubavnika Nemeša.

"Ne osećam se loše kad čujem Nemešovu pesmu. Od samog početka mi je savršena. I obrada mi se sviđa. Podseća me na lepe  trenutke u kući - rekla je Marijana.

Ona kaže da bi joj bilo draže da je umesto novca dobila Nemeša.

- Svi znaju da me novac ne zanima. Bilo bi mi draže da sam kao nagradu dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << njega. Razgovaraćemo u četiri oka i raspraviti. Bilo bi mi drago da se javi. Shvatiće da to što je učinio nije bilo razumno - rekla je Marijana.

U emisiju su se javili i Nikola i Lester kako bi prokomenarisali  glasine da su Nemeš i Soraja u vezi. Horvat se brže bolje prihvatio telefona i poslao SMS poruku Nemešu koji je to odmah demantovao.

Ivan spakovao Marijanine kofere

Marijanin muž  Ivan Čvrljak, kako je objavila Slobodna Dalmacija, odneo je sve Marijanine stvari u stan njenih roditelja u Kninu.

Čvrljak je fotografisan kako nosi kofer sa Marijaninim stvarima,  bez prisustva bilo koga iz porodice. Foto: Slobodna Dalmacija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.