Izvor: Scandal.rs, 16.Jan.2020, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA U EMISIJI OTKRILA NEŠTO O MARKU I ENI ŠTO JAVNOST DO SADA NIJE ZNALA: Ovu tajnu krije još od 2006. godine!

Pevačica Luna Đogani gostovala je u emisiji na “IDJ” televiziji dok se još zabavljala sa Markom Miljkovićem. Luna je trebalo da kaže koje godine je Marko bio učesnik “Velikog Brata”, a tom prilikom je priznala da je bila fan njega i njegova tadašnje devojke Ene Popov. – Moram da kažem da sam bila fan Marka The post LUNA U EMISIJI OTKRILA NEŠTO O MARKU I ENI ŠTO JAVNOST DO SADA NIJE ZNALA: Ovu tajnu krije još od 2006. godine! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Slobu pitali za raskid Lune i Marka, a on im poručio OVO!

Izvor: Scandal.rs, 16.Jan.2020

Pevač Sloba Radanović je gostovao u emisiji “Ami dži šou”, a voditelj Ognjen Amidžić pitao ga je da prokomentariše raskid njegove bivše devojke Lune Đogani i modnog dizajnera Marka Miljkovića. Pevač se prvo zbunio, a onda dao diplomatski odgovor. – Koji Sloba, koji raskid? Sve najbolje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.