Karlo izbačen iz  kuće VB

Izvor: Blic, 29.Sep.2009, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karlo izbačen iz kuće VB

Pravo iznenađenje nakon nedelju dana "Velikog brata” – prvi izbačeni ukućanin je frizer iz Beograda Karlo Zagorac koji je pored Indiane imao najmanje glasova publike. Da jedan od najzanimljivijih ukućana ide kući odlučili su upravo ostali takmičari, koji su birali između njega i Indiane.

Karlovo ponašanje očigledno je smetalo mnogima u kući, te su Tatjana, Vladimir, Sandra, Admir, Radašin i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Manuel glasali za njegovo izbacivanje, a naročito je bio ljut Manuel koji sada može da se baci na zavođenje Makedonke Violete.

Nakon što je izašao iz kuće, u razgovoru sa voditeljkom Marijanom Mićić, Karlo nije pokazivao veliku razočaranost, ali se videlo da mu nije svejedno što je napustio kuću. Naravno, prvo pitanje odnosilo se na prvo veče u kući i njegovo zbližavanje sa Violetom.

- Nisam planirao da muvam nikoga. Ušao sam u kuću, video narandžasti krevet koji mi se svideo i legao u njega. Da je u krevetu bio Radiša, kod njega bih ušao. Ovako, u krevetu me sačekala Viki koja me je poljubila što me je šokiralo. Na kraju sam se i zaljubio - ispričao je Karlo i dodao da ga je Viki svašta propitivala te da je kasnije zaključio da je ona njega smuvala.

Kada su u pitanju ostali ukućani, Karlo je svoje viđenje stvari spakovao u jednu rečenicu:

- Svi su vrlo aljkavi, ne znaju ni jaja da ispeku – objasnio je Karlo koji je danima kuvao za ukućane.

Za Karlom će svakako najviše patiti Violeta, tim pre što je Karlo pre neko veče i njoj priznao ono što je sinoć gledaocima:

- Mislim da sam se zaljubio u tebe, ali moram da kontrolišem emocije - otvorio je svoje srce Karlo, a Viki mu je rekla da može slobodno da se opusti, te da ne mora da se kontroliše.

Inače, Karlo je za ovih nedelju dana u kući dobio status zavodnika - osim što je od početka nerazdvojan od Viki, beogradski umetnik je pomalo flertovao i sa drugim ukućankama, što je zasmetalo Makedonki.

- Nije mi prijatno to što ti hvataš druge ukućanke - rekla je ona, na šta je Karlo odgovorio da je sama jednom prilikom izjavila da njih dvoje nisu u vezi.

I dok se pred našim očima odvijala prava španska serija, Vikina sestra bliznakinja Kristina kaže da se njena sestra, uprkos svemu, nije zaljubila.

- Poznajem Viki i nije zaljubljena u Karla. Rano je za to. Mislim da joj je lepo s njim. Definitivno su jedno za drugo. On je opušten, pažljiv, ima tetovaže, Viki voli takve momke i zato joj se on svideo - kaže Kiki, a sličnog mišljenja je i Karlov drug Aleksandar Pavić.

- Viki je od svih ukućana bila najbolji saputnik za njega, neko s kim može da se druži i najviše provodi vreme - kaže Aleksandar i objašnjava da se Karlo teško zaljubljuje, ali da kada se zaljubi onda je ozbiljan.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.