Jelena Rozga u Horvatovom krilu!

Izvor: S media, 23.Avg.2011, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Rozga u Horvatovom krilu!

I Lester je tu, ali ovoga puta slatki Makedonac samo pozira...

Poznato je da Jelena voli društvo mlađih muškaraca, a ovoga puta uslikana je krilu Horvata Čagalja, bivšeg učesnika rijalitija Veliki Brat. Do njega, naravno sedi njegov cimer iz kuće, Lester, piše Puls.

Fotografija je nastala na Jeleninom nastupu u Hrvatskoj.

Jelena Rozga u seksi, prekratkoj haljinici (FOTO)

Jelena Rozga istakla bujne grudi! (FOTO)

Soraja, Lester, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Nikola i Horvat luduju po Balkanu

Izgleda da su Hori i Lester uspeli da iskoriste svoju popularnost i šarm i da se združe sa poznatom pevačicom. Hori nije odoleo da ovu fotografiju podeli sa svojim prijateljima na Fejsbuku.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Dao joj čika "bonu": Jelena Rozga u Horvatovom krilu!

Izvor: Svet, 23.Avg.2011

Izgleda da su Hori i Lester uspeli da iskoriste svoju popularnost i šarm i da se združe sa Jelenom Rozgom. Hori nije odoleo a da ovu fotografiju ne podeli sa svojim prijateljima na Fejsbuku. Mi smo pokušali da ga pozovemo, poslali mu i SMS, ali od Horija ni glasa.. Verovatno nema vremena da odgovara...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.