Janjuša nakljukali tabletama: Evo šta su PRONAŠLI U TELEFONU pokojnog Mihaila - ovo prethodilo KOBNOM DOGAĐAJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 23:57

Janjuša nakljukali tabletama: Evo šta su PRONAŠLI U TELEFONU pokojnog Mihaila - ovo prethodilo KOBNOM DOGAĐAJU

Janjuš je istakao da njegov pokojni brat Mihailo, prema njegovim saznanjima, nije imao nijedan veliki problem, a sada su isplivali tužni detalji!

Marko Janjušević Janjuš u petak se vratio u rijaliti "Elita" nakon što je izašao zbog velike porodične tragedije. U jednom od svojih emotivnih izlaganja, Janjuš je otkrio šta se sve dešavalo kada je saznao za tragediju.

Bivši košarkaš je ispričao da ništa nije slutilo na tragediju koja će uslediti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te da je brat tog dana bio u kontaktu sa majkom i da je sve delovalo normalno. Kada je saznao za tužnu vest, bivši košarkaš je priznao da mu je to bila najgora noć u životu, kao i da su morali da ga smire lekovima.

- Šta će, kukavica, tako mu je naišlo... Zamislite kako je našoj majci... Ništa nije slutilo na to. Dopisivao se i sa majkom taj dan, sve normalno joj je pisao. Najviše je bio za majku vezan, majka mu je bila sve. Možeš zamisliti to?! Samo majka, na prvom mestu. Kada je to uradio, stavio je sliku od majke na pozadinu telefona, stavio srce ispod oka, kao kap suze... I pošalje joj tri srca. Samo njen broj telefona u telefonu - pričao je Janjušević, a potom se prisetio noći kada su ga pripadnici obezbeđenja izveli iz "Elite" i sproveli do prostorija produkcije, gde su mu članovi porodice saopštili šta se desilo.

- Rekli su mi kada sam izašao, tetka mi je rekla. Tetka je došla tu... Kada sam je video, znao sam. Nisam znao da je to, ali sam znao da je nije dobro. Dok su me izvodili znao sam... Nešto su mi moji gurali u usta da se smirim, neke lekove... Ta noć mi je gora nego onaj dan kad sam mu kupovao šta će da obuče. Ne daj Bože nikome - rekao je Janjuš skrhan emocijama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.