Izvor: Scandal.rs, 29.Apr.2013, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: Večeras dvoje ukućana napušta kuću Velikog Brata!

Tekst: Ivan Vuković, Life Content Kako Scandal! ekskluzivno saznaje većeraš će iz kuće Velikog Brata biti izbačeno dvoje ukućana, a do kraja nedelje nas očekuju još dva izbacivanja. Finale ovogodišnjeg izdanje “VIP Velikog Brata” je zakazano za ponedaljak, a prema informacijama do kojih smo došli najverovatnije četvoro ukućana ulazi u samo finale.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Slavko je napustio kuću “Velikog Brata”!

Izvor: Svet, 29.Apr.2013

23:23 Slavko je imao najmanje glasova publike i napustio je kuću “Velikog Brata”! On je šesti ukućanin koji je napustio šou, a nominovan je po kazni. 23:12 I Top je bezbedan. Vendi, Aneta ili Slavko su ostali da stoje i samo jedan od njih troje ostaje u kući. 23:10 Linije su zatvorene. Maja...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.