Brigu o devojčici bez brata i oca preuzeće baka

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2010, 03:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brigu o devojčici bez brata i oca preuzeće baka

Brigu o dvanaestogodišnjoj A. A. iz sela Majilovac kod Velikog Gradišta, čiji je godinu dana stariji brat Đorđe Andrejić ubijen, majka Marina (38) uhapšena zbog sumnje da je ubila sina, a otac Dejan (42) pre dva dana preminuo od teške upale pluća, preuzela je baba Verica Andrejić.

Dejanova majka Verica, koja je u vreme ubistva Đorđa bila u Italiji, gde živi i radi, potpisala je juče u Centru za socijalni rad Veliko Gradište da će se brinuti i starati o unuci A. A.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Devojčica ne pohađa nastavu u seoskoj osnovnoj školi od početka ove sedmice, kad joj je otac preminuo u Kliničko-bolničkom centru u Beogradu, gde je prebačen iz požarevačke bolnice.

- Devojčica je mnogo dobra, ali povučena. Izbegavala je da se druži sa nama, stajala je po strani. Dešavalo se i da se nasred časa zaplače ako neko spomene ime njenog brata Đorđa. Nije verovala da je on ubijen. Nije verovala ni da su početkom novembra lovci našli lobanju njenog brata - kažu drugovi A. A.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka optužena za ubistvo sina prisustvovala sahrani muža

Izvor: Blic, 29.Dec.2010

VELIKO GRADIŠTE - Marini Andrejić (38) iz sela Majliovac kod Velikog Gradišta, optuženoj za ubistvo 13-godišnjeg sina Đorđa, rođaci danas nisu dopustili da na sahrani svog supruga Dejana, priđe kovčegu. ..Takođe, bilo joj je onemogućno da se susretne sa ćerkicom A. A. (12) koju nije videla...

Nastavak na Blic...

Majka optužena za ubistvo sina nije smela da priđe ćerki

Izvor: Blic, 30.Dec.2010, 00:35

POŽAREVAC - Marini Andrejić (38) iz Majilovca optuženoj za ubistvo 13-godišnjeg sina Đorđa rođaci juče nisu dozvolili da na sahrani svog supruga Dejana priđe kovčegu i oprosti se od njega, a onemogućeno joj je i da se susretne sa ćerkicom A. A. (12), koju nije videla od kada je uhapšena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.