Izvor: Svet, 20.Jul.2011, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brendon: Trebalo bi autorski da zaštitim izraz "nebitan si"

"Drago mi je što su umetnici inspirisani mojom rečenicom. Nije to stil muzike koju ja slušam, ali ok je. Drago mi je što su ljudi prihvatili moju reč 'Nebitan si’ koju bih trebao da autorski zaštitim", kazao je Brendon za hrvatske medije. Naime, hrvatska pevačica Marina Krstić snimila je pesmu pod nazivom "Nebitan si" za koju je inspirisao baš takmičar iz ovogodišnjeg "Velikog brata". Inače mlada pevačica se 2005.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Brendon: Zaštitiću izraz "nebitan si" (VIDEO)

Izvor: S media, 20.Jul.2011

Hrvatska pevačica Marina Krstić snimila je pesmu pod nazivom “Nebitan si”, a inspiraciju za nju je našla u bivšem učesniku Velikog brata Branislavu Radonjiću Brendonu...Kada je bivši učesnik "Velikog brata", Branislav Radonjić- Brendon čuo da je ono njegovo čuveno "nebitan si", pretočeno...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.