Bez zakona

Izvor: NaDlanu.com, 08.Nov.2012, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez zakona

Kriminalistička drama s vrhunskom glumačkom ekipom, snimljena je prema romanu "The Wettest County", istinitoj priči o porodičnim odnosima, pohlepi i ubistvu , koja nas vodi u prošlost, za vreme prohibicije u okrugu Frenklin u Virdžiniji.

Film "Bez zakona" je istinita saga o braći Bondurant, krijumčarima alkohola koji su potražili ostvarenje svog američkog sna u Virdžiniji tokom godina prohibicije. Najstariji brat, Hauard (Džejson Klark), uspeo je da preživi Veliki rat, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << se kući vratio rastrojen onime što je video i radio. Njegov brat Forest (Tom Hardi) zamalo je umro od španskog gripa koji im je odneo roditelje. Iz tog iskustva je izašao s tihom snagom i nepobedivošću. Ova napeta priča o kriminalu i korupciji, vernosti i ljubavi, brutalnosti i nežnosti, bogat je dodatak američkom gangsterskom kanonu. Džek (Šija Lebuf) je najmlađi brat koga ne možete da zadivite, osećajan je i pametan. Vremena su teška, a posla nema, ali njih trojica su preduzetnici koji su izgradili unosan lokalni posao destilujući snažan i popularan špiritus. Međutim, vreme švercovanja alkohola je pri kraju jer stiže specijalni zamenik Čarli Rajks (Gaj Pirs) iz Čikaga. Rajks je nemilosrdan i korumpiran i staviće na kocku sve što su braća izgradila i što predstavljaju, ali oni nemaju nameru nikome da se priklone. Uslediće obračun koji će zauvek promeniti sudbinu porodice Bondurant, ali i čitavog okruga. Režija: John Hillcoat Uloge: Tom Hardy, Shia LaBeouf, Gary Oldman, Guy Pearce, Jessica Chastain
Pogledaj vesti o: Veliki Brat,   Grip

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.