BILA JE PRVA ŽENA POBEDNICA RIJALITIJA, a onda je nestala! Sećate se MIMI? Ona danas izgleda ovako

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 19:07

BILA JE PRVA ŽENA POBEDNICA RIJALITIJA, a onda je nestala! Sećate se MIMI? Ona danas izgleda ovako

Ostala je ista.

Crnogorka Mimi Đurović učestvovala je u drugoj sezoni "VIP Velikog Brata" koja se emitovala davne 2008. godine.

Iako su joj cimeri bili dosta poznatije ličnosti, Mimi je uspela da osvoji prvo mesto i tako je postala prva žena koja je pobedila u rijaliti programu na ovim prostorima.

Mimi je ostala upamćena kao devojka atraktivnog izgleda koja nije davala na sebe i ulazila u žustre rasprave sa svakim ko bi se nakačio na nju. Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su za nju govorili da je "plastična barbika" i da je iritantna.

- Ne bih da pričam o silikonima. Ja sve radim što me čini srećnom - pričala je tada Mimi, koja je privlačila pažnju i svojim izgledom.

Posle pobede u rijalitiju Mimi se potpuno povukla iz domaćih medija, pa srpska publika mahom ne zna kako danas izglda i čime se bavi.

Ona i dalje živi i radi u Crnoj Gori. Proteklih godina zapošljena je na televiziji "Pink M", gde radi kao voditeljka i novinarka. Kada je reč o njenim izgledu, nije se mnogo promenila od perioda kada smo je gledali kao rijaliti takmičarku. Ona danas izgleda ovako.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.