Vakcinacija u Nišu bez prekida i za vreme praznika

Izvor: JužneVesti.com, 27.Apr.2021, 19:10

Vakcinacija u Nišu bez prekida i za vreme praznika

Bez obzira na uskršnje i prvomajske praznike vakcinalni punkt u centralnom objektu Doma zdravlja Niš radiće uobičajno kao i svakog dana od 8 do 20 sati, saopštili su iz ove ustanove.

Objašnjavaju da će vakcinacija funckionisati normalno i u dane praznika, od petka, 30. aprila do utorka, 4. maja.

I za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika građani će bez zakazivanja moći da prime >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vakcine Sinofarm, Fajzer, Sputnjik V i Astra Zeneku - navodi se u saopštenju na sajtu ove ustanove.

Vakcinisanje i revakcinisanje nastavljaju i na terenu i u selima, za sve građane koji drugu dozu treba da prime za vreme praznika.
Pogledaj vesti o: Uskrs,   Prvi maj

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatan parking tokom vaskršnjih i prvomajskih praznika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2021, 08:46

JKP „Parking servis” obaveštava građane da se za vreme vaskršnjih i prvomajskih praznika parkiranje neće naplaćivati od petka 30. aprila do utorka 4. maja 2021. godine...Sa redovnom naplatom parkiranja nastavlja se u sredu, 5. maja 2021. godine...”NS bike” sistem će u toku praznika raditi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Za Uskrs u Vlasotincu bez vakcinacije, kovid ambulanta dežura tokom praznika

Izvor: JužneVesti.com, 28.Apr.2021

Na prvi i drugi dan Uskrsa, u nedelju i ponedeljak, neće biti vakcinacije i revakcinacije, saopštavaju iz vlasotinačkog Doma zdravlja i dodaju da je za one kojima je termin za drugu dozu u ta dva dana novi termin 5. maj. Kovid ambulanta će neprekidno raditi i tokom praznika...U Domu zdravlja u Vlasotincu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.