U Banjaluci počela masovna vakcinacija starijih od 65 godina

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Mar.2021, 09:26

U Banjaluci počela masovna vakcinacija starijih od 65 godina

U Banjaluci je u ponedjeljak, 29. marta, počela masovna vakcinacija lica starijih od 65 godina. Vakcinacija se obavlja u hali Banjalučkog velesajma. Radi se o imunizaciji prioritetne grupe građana iz Banjaluke. U Banjaluci je 20. marta počela vakcinacija protiv korona virusa za stanovništvo starije od 65 godina. Prijavilo se 9.000 građana. U Banjaluci počela imunizacija osoba starijih od 65 godina Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite i Institut za javno zdravstvo Republike Srpske...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"OVO JE SPAS" U Banjaluci nastavljena masovna vakcinacija građana protiv virusa korona (FOTO)

Izvor: Blic, 29.Mar.2021

U hali Banjalučkog velesajma danas je nastavljena masovna vakcinacija građana protiv virusa korona starijih od 65 godina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.