Počele vakcinacije u fabrikama, više od 16.500 zaposlenih preko PKS želi da se zaštiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2021, 17:17

Počele vakcinacije u fabrikama, više od 16.500 zaposlenih preko PKS želi da se zaštiti

Prve vakcine dobili su radnici zaposleni u Pančevu, Kruševcu, Kragujevcu, Aranđelovcu, Nišu, Somboru i Beogradu

Vakcinacija radnika u kompanijama širom Srbije je u punom jeku, a prve vakcine dobili su radnici zaposleni u Pančevu, Kruševcu, Kragujevcu, Aranđelovcu, Nišu, Somboru i Beogradu. Do sada, više od 16.500 zaposlenih, iz preko 500 kompanija, prijavilo se Privrednoj komori Srbije sa željom da se vakcinišu protiv COVID 19.

Danas je u kragujevačkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Zastavi" vakcine primilo 250 radnika, a  imunizacija je organizovana i u kompaniji "Peštan" u Aranđelovcu. Vakcinaciju zaposlenih organizovale su regionalne privredne komore i lokalne zdravstvene institucije.

Prve vakcine u svojim fabrikama dobili su radnici ZF Srbija u Pančevu, a 100 zaposlenih na izgradnji Moravskog koridora vakcinisano je u kampu konzorcijumu "Behtel - Enka" u Kruševcu.

Više od 300 radnika u kruševačkom "Trajalu" i kompaniji "Kromberg & Schubert Srbija” primilo je vakcine u svojim firmama, kao i zaposleni u somborskoj kompaniji “Fiorano”. Narednih dana biće organizovana vakcinacija u BAT- u Vranju, niškom "Filip Morisu", kragujevačkom "Simensu" i "Bošu" u Beogradu.

Privredna komora Srbije apeluje na sve zaposlene da se vakcinišu jer je to najbolji način da sačuvaju preduzeća i radna mesta i poziva kompanije iz čitave Srbije da se jave kako bi se na najbrži i najefikasniji način organizovala imunizacija zaposlenih, u saradnji sa lokalnim i zdravstvenim institucijama.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija,   Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.