Na Rolan Garos možda bez obavezne vakcinacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2022, 21:23

Na Rolan Garos možda bez obavezne vakcinacije

Predsednik Francuske teniske federacije (FFT) Žil Moreton izrazio je danas veliko žaljenje zbog uskraćivanja prava Novaku Đokoviću da igra na Australije openu, najavivši da se radi na tome da nevakcinisanim stranim teniserima bude dozvoljeno da igraju na Rolan Garosu.

Rolan Garos se održava u Parizu od 22. maja do 5. juna.

"Naši timovi, u saradnji sa vlastima, rade na tome da se na vreme precizira >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja su pravila kada je u pitanju doček nevakcinisanih stranih tenisera na našem turniru'', rekao je Moreton nakon što je srpskom teniser Novaku Đokoviću uskraćeno pravo da igra na Australijen openu, preneli su francuski mediji.

Prema podacima ATP-a, među prvih 100 igrača sveta nevakcinisano je oko tri odsto.

''Novak je veliki šampion i možemo samo da zamislimo koliko je razočaran zbog toga što ne može da brani titulu na Australijen openu'', rekao je predsednik FFT za Frans pres.

Moreton je dodao i da francuska federacija saoseća sa organizatorima Australijen opena zbog sprečenosti svetskog tenisera broja jedan da brani svoju devetu titulu na tom turniru.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đoković upitan za Pariz - obavezna vakcina za učešće; Sančez: Mora da se pridržava i španskih pravila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2022, 12:31

Ministarstvo sporta Francuske saopštilo je danas da neće biti izuzeća od novog zakona o vakcinalnim propusnicama, pa bi tako najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću moglo da bude zabranjeno da igra na Rolan Garosu, prenosi Rojters...Prvi teniser sveta, koji nije vakcinisan protiv korona virusa,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.