Izvor: N1 televizija, 07.Maj.2021, 16:01

N1 Studio Live (7.5.2021)

Na punktu za vakcinaciju u Tržnom centru Ušće od jutros gužve. Hvatalo se mesto za prvih 50 koji uz vakcinu dobijaju i vaučere od 5.000 dinara. Oni koji su se danas vakcinisali u Obrenovcu i Ubu nisu dobili vaučer, ali su mogli da vide predsednika. Posle dva dana razgovora sa delom opozicije, delegacije Evropskog parlamenta radnu nedelju završavaju razgovoram sa predsednik Skupštine Ivicom Dačićem. Videćete i koji novinari su u godini za nama bili najbolji medju najboljima.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija,   Tržni centar Ušće

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Za vakcinu i vaučer u Ušću red u „cik zore“, merama zadovoljni i u kafićima

Izvor: N1 televizija, 07.Maj.2021

Drugi dan vakcinacije u beogradskom Tržnom centru "Ušće" počeo je uz gužvu od ranih jutarnjih sati. Iako je bilo planirano da vakcinisanje počne tačno u podne, satnica je pomerena na 10 časova - zbog redova. Ni danas nije izostala "novčana stimulacija" za pojedine građane, pa je prvih 50 dobilo...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.