Melburn: Policajcima koji su odbili vakcinu preti otkaz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2021, 16:42

Melburn: Policajcima koji su odbili vakcinu preti otkaz

Više od 40 pripadnika policije australijske države Viktorije suspendovano je i suočeno sa otkazima nakon što su odbili da prime obaveznu antikovid vakcinu.

Policija Viktorije saopštila je danas da 34 policajaca i devet članova zaštitnih jedinica nije pristalo na naredbu za vakcinaciju koju je izdao državni zdravstveni ministar u saradnji s glavnom zdravstvenom komisijom, preneo je Gardijan.

Do izuzetka može da dođe samo ukoliko zaposleni ne može da se vakciniše iz zdravstvenih razloga, dodala je policija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Melburn: Policajcima koji su odbili vakcinu prijeti otkaz

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2021

MELBURN - Više od 40 pripadnika policije australijske države Viktorije suspendovano je i suočeno sa otkazima nakon što su odbili da prime obaveznu antikovid vakcinu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.