Istraga tužilaštva o javnim ličnostima, protivnicima vakcina

Izvor: N1 televizija, 19.Mar.2018, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga tužilaštva o javnim ličnostima, protivnicima vakcina

Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da radi na utvrđivanju krivične odgovornosti više javnih ličnosti - protivnika vakcinacije dece.

Odeljenje za visokotehnološki kriminal vrši provere navedenog činjeničnog stanja i prikuplja potrebne dokaze i dokumentaciju kako bi na adekvatan način i u potpunosti pretkrivični postupak bio sproveden i okončan, navode iz tog tužilaštva.

U saopštenju se ističe da u ovom, kao i u bilo kom drugom predmetu, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << neće biti ustupaka niti izuzetaka kod utvrđivanja krivične odgovornosti i krivičnog gonjenja osoba koje su izvršile krivično delo.

Nakon što budu prikupljeni svi relavantni dokazi i sprovedene i druge procesne radnje, tužilaštvo će blagovremeno o tome obavestiti javnost, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Utvrđivanje krivične odgovornosti protivnika vakcinacije djece

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2018

BEOGRAD - Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je danas da radi na utvrđivanju krivične odgovornosti više javnih ličnosti - protivnika vakcinacije dece...Odjeljenje za visokotehnološki kriminal tog tužilaštva vrši provjere činjeničnog stanja i prikuplja potrebne dokaze i dokumentaciju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.