Hrvatski fudbaler se protivi vakcinaciji, a sada je odbrusio vrlo moćnom čoveku: Gotovo je

Izvor: B92, 04.Maj.2020, 18:53

Hrvatski fudbaler se protivi vakcinaciji, a sada je odbrusio vrlo moćnom čoveku: "Gotovo je"

Dejan Lovren je pre nedelje došao u središte pažnje hrvatske, ali i svetske javnosti kad je javno podržao Ivana Pernara i njegovu borbu protiv obaveznog vakcinisanja.

"Dejan Lovren je prvi poznati fudbaler koji je javno podržao slobodu izbora po pitanju vakcinisanja. Hvala ti za hrabrost!" napisao je Pernar na Instagramu, a Lovren mu je odgovorio prikladnim emotikonom.

Ali hrvatski reprezentativac nije tu stao sa podrškom teoretičara zavere. Na svom Instagram profilu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podelio je video Dejvida Ajka, poznatog teoretičara zavere kom je platforma Jutjub obrisala nalog nakon što je objavio video u kojem koronavirus povezuje s uvođenjem 5G mreža.

Istu teoriju podržao je i Rašid Butar, američki teoretičar zavera koji se takođe protivi vakcinaciji, a Lovren je i njegov snimak podelio na svom Instagramu, navodi Indeks.

Konačno, odbrambeni igrač Liverpula odgovorio je i Bilu Gejtsu, jednom od najvećih svetskih filantropa, koji je u zdravstvene i ostale humanitarne svrhe do sad donirao 50 milijardi dolara. Gejts se na Instagramu zahvalio svim radnicima u zdravstvenom sustavu na celom svijetu, a Lovren mu je u komentaru napisao: "Gotovo je, Bile. Ljudi nisu slepi".
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HRVAT U TEORIJAMA ZAVERE: Lovren udario na Bila Gejtsa, protivi se 5G mreži i vakcinaciji protiv koronavirusa! (FOTO)

Izvor: Kurir, 05.Maj.2020, 10:12

Fudbaler Liverpula i reprezentacije Hrvatske Dejan Lovren, poput Novaka Đokovića, protivi se obaveznom vakcinisanju protiv koronavirusa, ali se ne zaustavlja na tome.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.