Emisija RTV Sučeljavanje,Iz izborne, u predizbornu godinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2021, 12:53

Emisija RTV Sučeljavanje,Iz izborne, u predizbornu godinu

Dok u Srbiji kreće masovna vakcinacija građana protiv korona virusa, jedan deo opozicije pokreće zahtev za osnivanje takozvanog Ministarstva za izbore. Da li ovo sme biti pitanje prioriteta? Da li će vanredni parlamentarni izbori najavljeni da bi građani ocenili kako je ova Vlada položila „korona ispit“, dovesti do potpunog usijanja na političkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sceni Srbije?

Moželi li uspeti „popravni“ dijalog vlasti i opozicije o izbornim uslovima, i zašto je utisak da se zahtevi najviše odnose na to ko će imati tapiju nad javnim servisima?

Na koga mi uopšte mislimo kada kažemo opozicija? Da li je taj dijalog praktično počeo na gondoli iznad Zlatibora, u kojoj su jedan do drugog sedeli politički protivnici Milan Stamatović i Aleksandar Vučić? Ili je partija šaha između Dude Ivkovića i Aleksandra Vučića model kako ovo društvo treba da se razvija? Da li, i kome smeta jedna takva politička normalnost?

Stavove sučeljavaju:

CVIJETIN MILIVOJEVIĆ, politikolog

SRĐAN GRAOVAC, politički analitičar

VLADA PEJIĆ, istraživač i direktor Agencije „Faktor plus“

ZORAN PANOVIĆ, programski direktor „Demostata“

Autorka emisije: Aleksandra Popović
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.