Od sutra kreće masovna vakcinacija stanovništva

Izvor: B92, 18.Jan.2021, 14:08

Od sutra kreće masovna vakcinacija stanovništva

Vakcinacija za sledeću prioritetnu grupu, u koju spadaju prosvetni radnici, pripadnici MUP-a, Vojske Srbije i predstavnici medija, počeće sutra.

"Predstavnici medija, posebno medijski radnici koji su stalno na terenu, uvršteni u prioritetnu grupu, na apel medijskih udruženja, ali i na molbu predsednika Srbije Aleksandra Vučića", rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << premijerka Ana Brnabić.

"Od sutra kreće masovna vakcinacija stanovništva", kazala je Brnabićeva i apelovala na sve da se u što većem broju prijave.

Kako je navela, što se brže i efikasnije obavi vakcinacija to ćemo se brže vratiti normalnom životu.

Izrazila je očekivanje da ćemo uspeti da se tokom 2021. godine, u zdravstvenom smislu, vratimo onome što smo živeli pre pandemije koronavirusa.

Posebnu molbu uputila je prosvetnim radnicima da se u što većem broju prijave za vakcinaciju i navela da je to jedini način da se omogući da oni što bolje obavljaju svoj posao čuvajući svoje i zdravlje svojih porodica.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.