Cetinski ipak ne odustaje: Pohvalio antivaksersku himnu Decjepito VIDEO

Izvor: B92, 13.Maj.2020, 15:22

Cetinski ipak ne odustaje: Pohvalio antivaksersku himnu "Decjepito" VIDEO

Nakon što je odlučio da više ne daje izjave povodom svog protivljenja vakcinaciji i čipovanju, hrvatski pevač se ipak opet oglasio povodom ove teme. Toni Cetinski je ovog puta nastavio svoju kampanju o slobodi izbora pesmom.

Pesma koju je objavila hrvatska organizacija HURA na svom Jutjub kanalu, obrada je planetarnog hita "Despacito", sa prilagođenim tekstom koji govori navodno negativne strane vakcinisanja.

Pesma je prikladno nazvana "Decjepito", a organizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja ju je postavila protivi se prinudnoj vakcinaciji na teritoriji cele Hrvatske.

"Hahahahah. Imamo hit ljudi! Hvala vam svima na podršci i naravno idemo do kraja! #slobodaizbora", napisao je Toni u objavi.

Međutim, ima i onih koji se javno protive Cetinskom.

Molekularni biolog i redovni profesor na Farmaceutsko-biološkom fakuletu u Zagrebu, Gordan Lauc, burno je reagovao na antivakserske izjave koje je pevač imao, a posebno se osvrnuo na lajv uključenje koje je Cetinski imao sa fudbalerom Dejanom Lovrenom. Pozvao ih je da ne komentarišu ono u šta se nimalo ne razumeju.

"Nemojte zvati mene da vam pevam na svadbama, a nemojte me staviti ni u fudbalsku reprezentaciju. U obe te situacije bio bih jako loš, a i osećao bih se jadno zbog toga", napisao je Lauc u svojoj podužoj objavi na Fejsbuku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.