AKTUELNO: U Srbiji 1.695 novozaraženih, preminula 31 osoba; U Beogradu 433 novoobolele osobe, ostali gradovi dvocifreni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2021, 08:01

AKTUELNO: U Srbiji 1.695 novozaraženih, preminula 31 osoba; U Beogradu 433 novoobolele osobe, ostali gradovi dvocifreni

U Srbiji je u poslednja 24 sata potvrđeno 1.695 novih slučajeva korona virusa, na osnovu 8.956 testiranih uzoraka, a preminula je 31 osoba.

Od pacijenata na bolničkom lečenju, 202 su na respiratorima, objavljeno je na zvaničnom sajtu Covid19.rs.

16.00 - Na KiM 227 novozaraženih, preminula četiri pacijenta

Na Kosovu i Metohiji je u poslednja 24 sata zabeleženo 227 novih slučajeva korona virusa, a od posledica zaraze preminula su još >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << četiri pacijenta, saopštio je Institut za javno zdravlje u Prištini.

15:55 - U Beogradu 433 novoobolele osobe,ostali gradovi dvocifreni

Od 1.695 novih slučajeva korona virusa, koliko je u Srbiji potvrđeno u poslednja 24 sata, u Beogradu je zabeleženo 443 slučaja.

14:41 - U ustanovama socijalne zaštite zaraženo 244 korisnika

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih prisustvo virusa Kovid 19 potvrđeno je kod 244 korisnika i 245 zaposlenih.

13:15 - U Čačku od kovida preminula pacijentkinja iz Sjenice

U Opštoj bolnici Čačak u protekla 24 sata od korona virusa preminula je jedna pacijentkinja iz Sjenice.

13:00 - Leskovac: Zaraženo 55 osoba

U poslednja 24 sata od 231 rezultata ispitanog u jablaničkom okrugu, 55 rezultata je sa pozitivnim nalazom na korona virus, saopštio je danas leskovački Zavod za javno zdravlje.

12:10 - U Novom Pazaru od kovida preminulo još troje pacijenata

Dva pacijenta iz Raške i jedan iz Novog Pazara preminuli su proteklog dana u Novom Pazaru usled komplikacija izazvanih korona virusom.

11:10 - Kon: Jedini izlaz nam je masovna vakcinacija

Član kriznog štaba, epidemiolog Predrag Kon rekao je danas da restriktivne mere protiv korona virusa daju rezultate u Srbiji, ali da je jedini izlaz - masovna vakcinacija.

10:45 - Nema mesta opuštanju

Državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek izjavio je danas za RTS da brojke jesu dobre, ali je poručio građanima da izdrže još malo, da nema mesta opuštanju i da se pridržavaju mera, koje će verovatno ostati iste.

10: 35 - Danas ili sutra biće data milionita doza vakcine u Beogradu

U Beogradu je, zaključno s jučerašnjim danom, dato 993.314 doza vakcine, što znači da će verovatno danas, ili najkasnije sutra ujutru, biti data milionita doza vakcine u glavnom gradu, rekao je jutros zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

09:15 - U Pčinjskom okrugu 48 novozaraženih

Prema najnovijim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 233 uzorka iz Pčinjskog okruga, 48 je pozitivnih na koronavirus.

08:45 - Đerlek: To što brojevi padaju je rezultat vakcinacije

Državni sekretar u ministarstvu zdravlja dr Mirsad Đerlek kaže za RTS da brojke zaista mogu da buidu ohrabrujuće, ali su sa druge strane obavezujuće i nema mesta opuštanju.

06:49 - Smanjuje se broj prvih pregleda u Kruševcu, primetan pad broja novoobolelih

U Kruševcu se, kao i u ostalih pet opština Rasinskog Okruga od petka osim "Fajzerovim" cepivom, obavlja vakcinacija bez zakazivanja i ruskom vakcinom. Gužvi nema, ali je u protekla dva dana interesovanje građana, posebno mlađe populacije, veće.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smanjuje se broj prvih pregleda u Kruševcu, primetan pad broja novoobolelih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2021

U Kruševcu se, kao i u ostalih pet opština Rasinskog Okruga od petka osim "Fajzerovim" cepivom, obavlja vakcinacija bez zakazivanja i ruskom vakcinom. Gužvi nema, ali je u protekla dva dana interesovanje građana, posebno mlađe populacije, veće...Punktovi za vakcinaciju u Hali sportova rade i nedeljom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.