Izvor: JUGpress.com, 12.Apr.2023, 18:28

Upravnik zgrade za Uskrs obradovao mališane

NIŠ

U zgradi u Ulici Milojka Lešjanina 65 u Nišu svaki praznik se pretvori u dečiju radost i svaki put najmlađi stanari zgarde dobijaju poklone i druže se međusobno. Tako je bilo i sada pred Uskrs. Najradosniji praznik je doneo deci puno radosti i izmamio im osmehe. I to sa razlogom a sve zahvaljujući upravniku zgrade Milošu Stefanoviću. Kao i uvek on se u sardnji sa ostalim stanarima potrudio da obraduje mališane >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pa su svi dobili uskršnja jaja i čokoladnog zeku, a da sve bude još zanimljivije poklone im je podelila devojka u kostimu zeca. Radosti dece nije bilo kraja, a ona malo starija deca su naučila po nešto i o običajima koji prate ovaj praznik. Malo se požurilo sa uskršnjim poklonima i slavljem. Opravdano jer na sam dan Uskrsa neke od porodica nišu u Nišu. Tako su stanari ove zgrade pokazali da nisu samo slučajne komšije već jedna velika porodica koja se okupila da obeleži Uskrs i obraduje decu.

                        Stanar zgrade Jovica Đorđević kaže da ulazu mogu slobodno da napišu i „vrtić“ jer u zgradi koja i nije tako velika živi 15-oro dece, a od nedavno imaju i blizance u zgradi koji su i najmlađi stanari.

                          Deca su sa radošcu docekala veče kada su se družila. Njima je ukazana pažnja a oni su se zahvalili na svoj način. Svako od njih je odrecitovao po jednu pesmicu, a onda su  nastavila sa igrom a da sve protekne u najboljem radu bila je zadužena Ana Jovanović.  Zadovoljni su bili i njihovi roditelji koji su veče iskoristili da se vide, ispričaju, dogovore kako da zajednički život u zgradi učine još  boljim.

                        „Uglavnom se okupimo za svaki praznik i proslavimo ga sami, ali su naše akcije privukle pažnju, stanari puno pričaju o tome kako se družimo u vreme praznika pa su nam sada prvi put u goste došli i njihovi prijatelji kako bi se uverili u priče koje su čuli i svojim očima videli kako se komšije druže“, kaže Miloš Stefanović koji nije zaboravio ni starije stanare kojima je, takođe, podelio jaja.

                         Upravnik zgrade Miloš Stefanović kaže da mu nije teško da organizuje ovakve akcije posebno kada su u pitanju deca koja i sama priskaču u pomoć kada ukrašava zgradu kako bi ova bila još lepša.

                        A kada se nešto slavi tu je i posluženje. Mame su pripremile pite i kolače, a majka upravnika  Milica je napravila ogromnu tortu da se mališane i zaslade.. Tate su se pobrinule za roštilj tako da za svakoga bilo po nešto. (kraj) VP/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Farbanje jaja

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.