UBIO ŽENU KAŠIKOM ZA CIPELE: Državljaninu Srbije sedam godina robije za gnusni zločin

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

UBIO ŽENU KAŠIKOM ZA CIPELE: Državljaninu Srbije sedam godina robije za gnusni zločin

Edmir R. je suprugu, koja je takođe naša državljanka, ubio posle žučne svađe uoči Uskrsa, na Veliki petak po gregorijanskom kalendaru.

Edmir R. (67), državljanin Srbije, poreklom sa Kosova, koji godinama živi i radi u Švajcarskoj, osuđen je na sedam godina robije i proteran iz ove zemlje jer je, prošle godine, metalnom kašikom za cipele smrskao lobanju supruzi Vljori R. (60) zato što je, kako je tvrdio pred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudom, "bila tiranin".

Branio se i da ga je četiri godine maltretirala, zlostavljala i vređala.

Videvši da će se dogoditi zlo, nesrećna žena pokušala je da pobegne i sakrije se ispod trpezarijskog stola, ali ju je muž sustigao.

Vljoru je ubio kašikom za cipele, dugačkom 60 centimetara i teškom oko 300 grama, a udario ju je po glavi najmanje 20 puta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.