
Izvor: Danas, 16.Apr.2025, 09:06
Sočan, hrskav i aromatičan: Punjeni svinjski file kao zvezda uskršnjeg ručka
Ako tražite savršen recept za prazničnu trpezu, svinjski file punjen slaninom, sirom i pečurkama biće pravi pogodak za Uskrs. Ovaj sočni specijalitet ne samo da izgleda svečano, već i oduševljava bogatstvom ukusa, a pritom se lako priprema. U nastavku otkrijte kako da od jednostavnih sastojaka napravite jelo koje će se pamtiti.
Pogledaj vesti o: Uskrs
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.