Izvor: Luftika.rs, 13.Apr.2023, 12:42

Šapić građanima Krnjače koji protestuju zbog kanalizacije obećao tunel do Novog Beograda

Stanovnici beogradskih naselja na levoj obali Dunava već nedeljama i mesecima protestuju zbog toga što im se decenijama obećava izgradnja kanalizacione mreže, a od radova i obećanja nikada ničeg bilo nije.
Sada je gradonačelniku Šapiću pored privilegija dospelo da se nosi i sa farbanjem naroda kao jaja pred Uskrs, da obećava kanalizaciju, metro i sletanje na tamnu stranu Meseca. Ipak, pre tamne strane, kanalizacije i metroa, Šapić je odlučio da građanima Krnjače ponudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << svetlo, novobeogradsko svetlo na kraju tunela.
Naime, on je posetio ovo naselje i održao govor u kojem je građanima umesto kanalizacije i rešenja za izlivanja septičkih jama obećao izgradnju tunela koji će ih spojiti sa hotelom Hajat na Novom Beogradu.
Kako reče jedan korisnik Fejsbuka u svom komentaru, sve neodoljivo podseća na scenario i Radmilovićevu improvizaciju iz kultne predstave „Radovan III“. Šapić nije, a zapravo jeste rekao građanima Krnjače da sačekaju izgradnju tunela, te da će onda mirne duše moći da trknu direkt, a ne okolo, do Hajata na jednu smirujuću WC seansu uz političke ANALitičare sa Jutjuba.

Gradonačelniku je na skupu falio samo jedan Đani Ćurčić da podigne raspoloženje okupljenima, a onda bi možda i ovi kritičari, kojima tunel nije od životnog značaja, koji više cene civilizacijsko dostignuće zvano kanalizacija, zaboravili sve svoje probleme i svi bi zajedno, ujedinjeni i složni, mogli da skandiraju jedinu pravu parolu Beograda i Srbije – Aco Srbine.
Mada, ruku na srce, kada čovek posluša entuzijazam Šapića i ovaj brutalizam gospođe iz Krnjače, parola se sama menja u onu staru – Alo Srbine.
 Šapićev šef kabineta nudio mito rukovodiocima Kentkarta; Ikodinović: „Mukica, nije mu lako“

Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.