SRBIJA ZIĐIN KOPER ORGANIZOVALA KREATIVNU RADIONICU I PREDSTAVU ZA DECU POVODOM USKRSA

Izvor: TimockeVesti.net, 13.Apr.2023, 14:04

SRBIJA ZIĐIN KOPER ORGANIZOVALA KREATIVNU RADIONICU I PREDSTAVU ZA DECU POVODOM USKRSA

Bor, 13. april – Povodom uskršnjih praznika Srbija Ziđin Koper organizovala je 12. aprila u hotelu „Jezero“ na Borskom jezeru kreativnu radionicu, u kojoj su učestvovala deca zaposlenih. Tridesetak mališana odlično se zabavilo gledajući dečiju predstavu „Bajka o bojama“, u izvođenju Pozorišta „Teatrilo“ iz Novog Sada.
Foto: I. Mitrović/Srbija Ziđin Koper Nakon predstave, svoju kreativnost i maštu pokazali su bojeći uskršnja jaja, praveći čestitke i mozaike. >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Kako se najmlađi najviše i raduju praznicima, za njih je ovo bilo pravo uživanje. Za dobro raspoloženje bili su zaduženi i animatori.
Foto: I. Mitrović/Srbija Ziđin Koper – Pripremili smo šarenoliki uskršnji program namenjen mališanima kako bismo ih obradovali i praznik učinili radosnijim. U cilju zbližavanja kulture i običaja dva naroda kompanija će organizovati slične događaje i u narednom periodu – rekao je rukovodilac Službe za ESG Feng Kui.
D.L.P.
Članak SRBIJA ZIĐIN KOPER ORGANIZOVALA KREATIVNU RADIONICU I PREDSTAVU ZA DECU POVODOM USKRSA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor,   Farbanje jaja

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.