Prodavnice zatvorene na Uskrs, dan pre i posle rade skraćeno

Izvor: Blic, 23.Apr.2011, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodavnice zatvorene na Uskrs, dan pre i posle rade skraćeno

BEOGRAD - Prodavnice iz lanaca "Maxi", "Idea" i "SOS Marketi", kao i većina prehrambenih prodavnica biće zatvorene na Uskrs, dok je dan uoči praznika radno vreme uobičajeno, a na Veliki petak i prvi dan po Uskrsu uglavnom skraćeno.

Mini Maksi prodavnice i Maksi supermarketi biće na Veliki petak, 22. aprila, otvorene do 18 časova, u subotu, 23. aprila, radiće uobičajeno, dok će u nedelju, na Uskrs, biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zatvorene, a već u ponedeljak, 25. aprila, vratiće se na redovno radno vreme, rečeno je Tanjugu u Kol centru tog trgovinskog lanca.

Prodavnice "Idea" imaće izmenjen režim rada tokom praznika, pa će na Veliki petak i u subotu raditi uobičajeno, Uskrs će biti neradan dan, dok će u ponedeljak objekti "IDEA Extra" i "IDEA Super" biti otvoreni do 19 časova, a ostale radnje do 15 časova.

Prodavnice "SOS Market" biće zatvorene na Uskrs, a na dan uoči praznika i prvi dan po Uskrsu, radno vreme biće skraćeno, od 7 do 18 časova, dok se u utorak, 26. aprila, nastavlja uobičajeni radni tempo, saopšteno je iz tih maloprodajnih objekata.

Sve gradske pijace biće zatvorene na Uskrs, osim pijace "Gornja varoš" u Zemunu, koja će raditi od 6 do 13 časova, će Kvantaška pijaca, kao i obično, raditi bez prekida u vreme Uskršnjih praznika.

Otvoreni tržni centar "Novi Beograd" radiće u petak i subotu, uoči Uskrsa, od 8 do 16 časova, dok će na dan praznika i sutradan biti zatvoren, kao i Tržni centar "Depo", koji će međutim u petak i subotu raditi uobičajeno od 10 do 20 časova.

Na Veliki petak i subotu uobičajeno će biti i radno vreme "Pijace za promet starih stvari i robe sa greškom - Miljakovac", koja će u nedelju i ponedeljak biti zatvorena.

Tržni centri "Ušće" i "Delta citi" će na Veliki petak raditi skraćeno, od 10 do 18 cacsova, u subotu, 23. aprila, uobičajeno, dok će nedelja, kada se proslavlja veliki hrišćanski praznik, biti neradna.

Tokom praznika biće izmenjeno i radno vreme pošti u Beogradu, pa će na Veliki petak, u subotu i dan posle Uskrsa biti dežurne pošte u Nehruovoj 68b i ulici Đorđa Stanojevića 35, od 8 do 20 časova, kao i pošta Bulevaru umetnosti 4-6, od 9 do 19 časova, dok će pošta u Savskoj 2, raditi i na Uskrs od 8 do 15 sati.

Povezane vesti: Prodavnice zatvorene na Uskrs, dan pre i posle rade skraćeno

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.