Preseo joj Uskrs: Zvezda serije “Beverli Hils” pala na roštilj i završila u bolnici

Izvor: Scandal.rs, 14.Apr.2015, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preseo joj Uskrs: Zvezda serije “Beverli Hils” pala na roštilj i završila u bolnici

Holivudska glumica Tori Speling završila je u bolnici nakon što je prilikom pada završila na roštilju.

Naime, sve je počelo kada su Tori i njena porodica posetili jedan japanski restoran.

Tori se smejala i zabavljalja sa svojom porodicom tokom uskršnjeg branča. Kada je krenula da napusti restoran, okliznula se i pala unazad na roštilj. Vrištala je od bolova i zaradila je ogromne opekotine na desnoj ruci. Videlo se da ju je bolelo, ali ona je pokušavala >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da to sakrije zbog svoje dece koja su brinula“, kaže neimenovani izvor.

Tori je kasnije primljena u bolnicu gde je ustanovljeno da ima ozbiljne opekotine. Glumica, koja je najpoznatija po ulozi Done Martin u seriji “Beverly Hills, 90210″, trenutno se oporavlja.
Pogledaj vesti o: Uskrs,   Japan

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preseo joj Uskrs: Zvezda serije “Beverli Hils” pala na roštilj i završila u bolnici

Izvor: Svet, 14.Apr.2015

Holivudska glumica Tori Speling završila je u bolnici nakon što je prilikom pada završila na roštilju.. Naime, sve je počelo kada su Tori i njena porodica posetili jedan japanski restoran.. “Tori se smejala i zabavljalja sa svojom porodicom tokom uskršnjeg branča. Kada je krenula da napusti...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.