OTKRIVAMO: Ona VEČERAS ULAZI u rijaliti, a deda joj je UMRO na Uskrs, pre samo 10 dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2020, 21:11

OTKRIVAMO: Ona VEČERAS ULAZI u rijaliti, a deda joj je UMRO na Uskrs, pre samo 10 dana

Stisla zube.

Produkcija rijalitija "Parovi 8" najavila je da će se u luksuznu zemunsku vilu večeras useliti novi učesnik.

Oni nisu želeli da otkrivaju ime novog učesnika nego su samo naglasili da se radi o nekom od osoba koje su već učestvovali u "Parovima".

Kako eksluzivno saznaje portal "SrbijaDanas.com" reč je o Snežani Sneži Jovičić koja je pre desetak dana imala smrtni slučaj u porodici.

- Sneži je baš na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Uskrs preminuo deda za koga je bila jako vezana. Zato je i napustila "Parove", a sada je rešila da stisne zube i pokaže da je pravi profesionalac. Odlučila je da se bori u rijalitiju uprkos velikom bolu zbog dekinog odlaska, jer zna da bio i on voleo da ona nastavi život dalje - kaže za portal "SrbijaDanas.com" izvor blizak produkciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.