(NE)TIPIČAN USKRS: Ana Bekuta i Viki Miljković slave na sasvim različite načine, ali KOJI je pravi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2018, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(NE)TIPIČAN USKRS: Ana Bekuta i Viki Miljković slave na sasvim različite načine, ali KOJI je pravi?

Svaka je na svoju stranu...

Kao što često u emisijama imaju različite stavove o takmičarima, tako Ana i Viki drugačije vide i praznik.

VASKRS JE! Pogledajte šta OBAVEZNO morate i šta nikako NE SMETE danas da uradite

Ana kaže za "Alo!" da veoma voli Uskrs, ali da to ne znači da mora da bude kod kuće.

- Uskrs je praznik koji mnogo volim, ali provodim ga radno. Potrudiću se da posle nastupa budem sa svojom porodicom. Ovaj praznik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << donosi mi sreću, harmoniju i nekako svi budemo radosniji. Budi nam se priroda, dolaze topliji dani, sve je nekako lepše. Uskrs uvek slavim u krugu porodice i važno je da jedno drugom pokažemo koliko se volimo. Da li ću stići za ručak ili večeru ili prvi dan posle praznika, zaista nije važno. Važno je da imam kome da dođem i koga da zagrlim - kaže pevačica.

NA SLIKAMA JE SAVRŠENA, A SAD OTKRILA PRAVO STANJE: Popularna pevačica pokazala koliko ima CELULITA

Za razliku od Bekute, Miljkovićeva ističe da je Uskrs za nju i njenu porodicu previše važan da bi pomislila da radi.

- Otkako znam za sebe, Uskrs mi je veoma značajan. Oduvek sam neko ko drži do tradicije i svih velikih praznika, običaja. Oduvek sam neko kome je na prvom mestu porodica. Za mene je to vrlo bitan dan i nema govora o tome da ću raditi - ističe Viki, koja će veliki hrišćanski praznik provesti u rodnom Nišu.

- Po tradiciji, Uskrs ćemo provesti kod mojih u Nišu, gde ćemo se nekoliko dana odmarati, zaboraviti na telefone, poslovna zivkanja i obaveze. Moj suprug jeste glava kuće, ali odlazak u tazbinu je nešto neizbežno - kroz smeh kaže Miljkovićeva, kojoj je sin Andrej pomogao u pripremama jaja i trpeze.

- Andrej se toliko raduje svemu što Uskrs donese i danima samo o tome priča. Odmalena sam ga navikavala da učestvuje u svim pripremama koje praznik donosi i on je to sa oduševljenjem pratio. Zajedno smo farbali jaja, lepili sličice, sa mnom je prethodno sate i sate proveo u kupovini ukrasa, poklončića i namirnica. Drago mi je da je od nas nasledio ljubav prema tradiciji i veri i da se iskreno raduje svemu što ovakvi dani donose - zaključuje Viki za "Alo!".

Koji je po vama pravi način da se proslavi Uskrs, radno ili samo odmaranje?
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.