MINISTAR VUČEVIĆ: Neka vam radost predstojećeg Uskrsa bude oslonac za ljubav, zdravlje i međusobno razumevanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 11:03

MINISTAR VUČEVIĆ: Neka vam radost predstojećeg Uskrsa bude oslonac za ljubav, zdravlje i međusobno razumevanje!

Čestitka upućena svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i njihovim porodicama koji ovaj praznik proslavljaju po računanju zapadnih crkava ministar odbrane Miloš Vučevič uputio je iskrene i srdačne čestitke.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević uputio je povodom uskršnjih praznika čestitku beogradskom Nadbiskupu monsinjoru dr Ladislavu Nemetu i pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, koji ovaj praznik slave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po gregorijanskom kalendaru.

- Preuzvišeni gospodine Nadbiskupe, u ime pripadnika Ministarstva odbrane i u svoje lično ime, Vama, svim crkvenim velikodostojnicima, vašem sveštenstvu i svim vernicima Rimokatoličke crkve u Srbiji želim da predstojeći Uskrs, kao najlepša molitva, dar i blagoslov od Boga, donese mir, sreću, zdravlje i toleranciju. Neka Uskrsno otajstvo svetli nadom i ispunjava Vas mirom u svim trenucima života. Hristos vaskrese-Vaistinu vaskrese - glasila je čestitka ministra obrane upućena beogradskom Nadbiskupu.

- Neka vam radost predstojećeg Uskrsa bude oslonac za ljubav, zdravlje i međusobno razumevanje, a sreća neka vam bude večni pratilac i da vas i vaše najmilije Gospodin čuva mnoštvom svojih blagoslova. Želim vam puno uspeha u životu i radu i da radost blagdana podelite sa svojim najbližima u radosti i blagostanju. Hristos vaskrese-Vaistinu vaskrese - istakao je Vučevič.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Čestitka ministra za brigu o selu Milana Krkobabića povodom katoličkog Uskrsa 2023. godine

Izvor: B92, 08.Apr.2023

Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić čestitao je Uskrs beogradskom nadbiskupu Ladislavu Nemetu...Predsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost, Milan Krkobabić, je sveštenstvu i vernicima koji najveći hrišćanski praznik slave prema gregorijanskom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.