Čestitka ministra za brigu o selu Milana Krkobabića povodom katoličkog Uskrsa 2023. godine

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 11:16

Čestitka ministra za brigu o selu Milana Krkobabića povodom katoličkog Uskrsa 2023. godine

Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić čestitao je Uskrs beogradskom nadbiskupu Ladislavu Nemetu.

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost, Milan Krkobabić, je sveštenstvu i vernicima koji najveći hrišćanski praznik slave prema gregorijanskom kalendaru poručio:

"Neka u svetu bude mir, a u domovima vernika u vreme najradosnijeg hrišćanskog praznika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Uskrsa neka vladaju: ljubav, sreća, radost, sloga i međusobno razumevanje mladih sa starijima i starijih sa mladima.

Velika svetska iskušenja nam nedvosmisleno sugerišu da se trajno vratimo međusobnom poštovanju i međugeneracijskoj solidarnosti, kao najvišim vrednostima koje se rađaju u duhovno zdravoj porodici.

Vernicima koji žive i rade u selima želim ekonomski prosperitet, da udruženi brže dostignu veći kvalitet života i budu značajni činioci u započetom preporodu sela Srbije. I da stalno povećavaju brojnost svojih porodica - da nas na sledećem popisu bude više!"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ministar Krkobabić čestitao Uskrs vernicima

Izvor: Beta, 08.Apr.2023

Ministar za brigu o selu i predsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije (PUPS) – Solidarnost i pravda, Milan Кrkobabić čestitao je danas Uskrs beogradskom nadbiskupu Ladislavu Nemetu, sveštenstvu i vernicima koji najveći hrišćanski praznik slave po gregorijanskom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.