KEJT MIDLTON MRTVA? Kraljevska porodica gotova bez princeze od Velsa - oglasio se najpoznatiji britanski voditelj

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 12:30

KEJT MIDLTON MRTVA? "Kraljevska porodica gotova bez princeze od Velsa" - oglasio se najpoznatiji britanski voditelj

U priči o Kejt Midlton mogao bi da se desi veliki preokret nakon povratka princeze od Velsa službenim dužnostima. Najavljuje se da bi to moglo da se dogodi do Uskrsa ili nakon praznika.
U međuvremenu, kruži čitava serija teorija zavera na internetu. Izuzetno je veliki broj glasina i nagađanja o supruzi princa od Velsa, i takve spekulacije nije umirio i nedavno objavljen video nje i princa Vilijama (video zabeležen ispred prodavnice u Vindzoru prošle subote). I dalje je aktuelno pitanje šta se dešava sa Kejt, a jedno od najšokantnijih da su Kejt Midlton i kralj Čarls umrli.
Emitovana je sinoć emisija "TMZ istražuje: gde je Kejt Midlton",...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.