Iznenađenje na drugi dan Uskrsa: Stiže 2. Zadrugovizija, takmičare čeka nikad teži zadatak! (VIDEO)

Izvor: Press, 09.Apr.2018, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje na drugi dan Uskrsa: Stiže 2. Zadrugovizija, takmičare čeka nikad teži zadatak! (VIDEO)

U ponedeljak, 9. aprila, gledaoce očekuje novo iznenađenje koje će im prirediti Veliki šef i zadrugari
Nakon velikog uspeha Zadrugovizije, učesnici popularnog rijalitija koji već sedam meseci donosi napete i najuzbudljivije situacije, gledaoce će obradovati informacija da će se zadrugari ponovo predstaviti na velikoj sceni u Šimanovcima! 
Ovo je poslednje zlo u Zadruzi! Gagi Đogani >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << žestoko izvređao Zoricu Marković zbog Slobe i Lune (FOTO)
Zadrugovizija na kojoj su zadrugari morali da pevaju i imaju izabranu koreografiju okupila je sve kraj malih ekrana, i zato Veliki šef ima za sve gledaoce još veće iznenađenje drugog dana Uskrsa.
Tačnije, u ponedeljak, 9. aprila, dogodiće se Zadrugovizija 2, a ovaj put će šou od zadrugara zahtevati imitacije.
- Zadrugari spremaju imitacije iz oblasti muzike, filma i televizije. Pred stručnim novinarskim žirijem će pokazati svoje umeće, a najbolji će osvojiti vredne nagrade - stoji u saopštenju.
Printskrin: TV Pink

Zadrugari se uveliko pripremaju za ponedeljak i uvežbavaju svoje tačke, a novi šou čeka sve u ponedeljak, od 21:30 časova na televiziji Pink.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.