Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Maj.2021, 09:56

Hristos vaskrse! Srećan Uskrs!

Hristos vaskrse! Srećan Uskrs! Svim vernicima koji proslavljaju današnji praznik, redakcija portala Dan u Beogradu, čestita Uskrs. Patrijarh Porfirije služiće na Uskrs, 2. maja 2021. od 9.00, svetu arhijerejsku liturgiju u hramu Svetog Save, objavila je Srpska pravoslavna crkva. Za ovaj praznik pozdravlja se sa „Hristos vaskrse“ i „Vaistinu vaskrse“. Uskrs ili Vaskrs je suština … Članak Hristos vaskrse! Srećan Uskrs! se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

25 uskršnjih SMS čestitki u stihu zbog kojih nas je blam umesto vas

Izvor: Luftika.rs, 02.Maj.2021

Ukoliko vam ustaljeni uskršnji pozdravi “Hristos vaskrse” i “Srećan Uskrs” nisu dovoljni da izrazite svoju sreću i radost na današnji praznik, uvek su tu SMS čestitke u stihovima da malo začine situaciju.. Dok su neki i dalje u dilemi kako se pravilno čestita Uskrs, drugi uveliko šalju...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.