Izvor: N1 televizija, 27.Apr.2021, 14:08

Bilčik za N1: Posle Uskrsa sastanci sa opozicijom koja je bojkotovala izbore

"Moramo da otvorimo neka poglavlja i klastere sa Srbijom narednih meseci, to znači i zadatke za nas u evropskim institucijama ovde, ali važna je i realizacija od strane Srbije", rekao je za N1 Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik. EU je jasno rekla da očekuje mnogo više kad su pitanju reforme, ali i ispunjavanje obaveza Srbije, naveo je, komentarišući jučerašnju posetu predsednika Srbije Briselu. Govoreći o međustranačkom dijalogu, Bilčik je rekao da će evroparlamentarci, posle Uskrsa, imati sastanke sa neparlamentarnom opozicijom koja nije učestvovala na izborima". Upitan o Janšinom non-pejperu, kaže da je video neki papir bez autora i zato - ističe - ne bi trebalo obraćati pažnju na to, iako su ideje opasne. "U mom izveštaju o Srbiji, i drago mi je da kažem, nijednom se ne pominje bilo kakva promena granica, razmena teritorija i to je dobar korak u odnosu na izveštaj 2018. godine", dodao je.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bilčik: Posle Uskrsa sastanak sa opozicijom koja je bojkotovala izbore

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Apr.2021

Vladimir Bilčik, šef posrednika Evropskog parlamenta (EP) u dijalogu o unapredjenju izbornih uslova u Srbiji, izjavio je danas da će posle Uskrsa, imati sastanke sa neparlamentarnom opozicijom koja nije učestvovala na izborima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.