BOL KOJA NE PRESTAJE! Gastozova poruka majci za Uskrs: Nemoj da misliš da će tvoj sin...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2017, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOL KOJA NE PRESTAJE! Gastozova poruka majci za Uskrs: "Nemoj da misliš da će tvoj sin..."

Još uvek nije prošlo ni pola godine od iznenadne smrti Nenadove mama Goce.

Rijaliti i Jutjub zvezdi Nenadu Marinkoviću Gastozu je pre nepunih godinu dana iznenada preminula majka Gordana Goca Marinković. Zato on nije mogao da je se ne sedi za Uskrs, pa se na društvenim mrežama dotakao bolne teme.

Poznato je koliko je Gastoz bio vezan za mama Gocu, a neretko je isticao kako je ona dala pola života za njega, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a da se zbog nje trudi da nastavi sa svojim životom.

On je na Instagramu vernicima čestitao praznik, a svojom porukom je dodirnuo i najtvrđa srca.

Nemoj da mislis da tvoj sin nece da sebe natera i nauci da farba jaja!!!  HRISTOS VOSKRESE!  A i hvala na pomoci dragim osobama !

A post shared by #GSTZ | Gasttozz (@gasttozz.official) on Apr 16, 2017 at 5:14am PDT

- Nemoj da misliš da tvoj sin neće sebe da natera i nauči da farba jaja! Hristos voskrese! A i hvala na pomoći dragim osobama - napisao je Gastoz na Instagramu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.