Katarina pohvalila Saru: Ti si jedan od najboljih vokala koji sam čula

Izvor: Blic, 28.Dec.2013, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina pohvalila Saru: Ti si jedan od najboljih vokala koji sam čula

Sara Jovanović je u finalnoj emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" imitirala pevačicu Leonu Luis, koja ima veoma snažan vokal, a zbog svoje interpretacije mlada pevačica je dobila pohvale žirija.

- Apsolutno si se dokazala u pevačkom smislu i ti si jedan od najboljih vokala koje sam ja čula - poručila je Katarina nakon Sarinog nastupa.

Ivan je istakao da je Sara odlično otpevala, i malo je isprovocirao komentarom:

-Meni uvek kad dođe Sara na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << red kažu iz režije "Samo kratko", ovo je bilo izuzetno pevanje - rekao je voditelj.

Sara se zahvalila svima na komplimentima koje je dobila i nije se uvredila na Ivanovićevo "peckanje" za razliku od prethodnih emisija.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tvoje lice zvuči poznato

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Katarina pohvalila Saru: Ti si jedan od najboljih vokala koji sam čula

Izvor: Dzungla.org, 28.Dec.2013

Sara Jovanović je u finalnoj emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“ imitirala pevačicu Leonu Luis, koja ima veoma snažan vokal, a zbog svoje interpretacije mlada pevačica je dobila pohvale žirija.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.