Dragana Mirković: Biću stroža prema narodnjacima

Izvor: Blic, 03.Okt.2013, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković: Biću stroža prema narodnjacima

Biću stroža prema narodnjacima nego prema zabavnjacima, jer je to moj teren, pa čujem svaku grešku u pevanju - kaže kroz smeh Dragana Mirković, članica žirija u prvoj epizodi takmičenja „Tvoje lice zvuči poznato“, koja će biti emitovana 12. oktobra.

Folk zvezda kaže da voli svaku vrstu muzike i da će takmičare ocenjivati ne po žanru već na osnovu toga koliko su interesantni.

- Mnogo mi se sviđa ovo muzičko takmičenje jer se razlikuje od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << postojećih. Ne učestvuju novi ljudi nego već afirmisani pevači. Bilo bi mi mnogo teško da nekoga moram da isključim iz daljeg takmičenja, ali na sreću, ovde toga nema, svi ostaju do kraja. Biću vesela, nasmejana i opuštena - priča Dragana i otkriva da će ona u žiriju biti samo u prvoj epizodi jer ne živi u Srbiji, te ne može da prihvati obavezu da jednom sedmično dolazi iz Beča na snimanje.

Aleksa Jelić, jedan od takmičara, obećava da će on i njegovi konkurenti ostaviti publiku bez daha.

- Najteži deo šoua biće pokušaj da zvučimo kao neko drugi. Mislim da ne postoji muškarac koji peva kao Fredi Merkjuri niti žena koja može da zvuči kao Vitni Hjuston ili Maraja Keri, a da ne govorim o situacijama kada muškarci moraju da imitiraju žene i obrnuto. Takav slučaj imaćemo već u prvoj epizodi! - otkriva Aleksa i ističe da ga je oduševila Sneki Babić.

Od 12. oktobra on će se nadmetati sa Anom Kokić, Gocom Tržan, Sarom Jovanović, Snežanom Babić Sneki, Knezom, Željkom Šašićem, Skaj Viklerom i Borisom Milivojevićem. Takođe, među takmičarima je i Tamara Dragičević.

- Kao glumica poznajem scenski pokret i ples, a ni učenje koreografije mi nije problem. Najinteresantnije i najsmešnije će biti kada žene budu imitirale muškarce, a muškarci žene - objašnjava Tamara.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tvoje lice zvuči poznato

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragana Mirković: Biću stroža prema narodnjacima

Izvor: Dzungla.org, 03.Okt.2013

Biću stroža prema narodnjacima nego prema zabavnjacima, jer je to moj teren, pa čujem svaku grešku u pevanju – kaže kroz smeh Dragana Mirković, članica žirija u prvoj epizodi takmičenja „Tvoje lice zvuči poznato“, koja će biti emitovana 12. oktobra. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.